Taşıma Yemek Servisi

Taşıma yemek servisi, merkez mutfağımızda hazırlanan ve topluca üretilen yemeklerin, tüketilecek olan yemekhaneye taşınması olarak tanımlanabilir. Catering hizmeti denildiğinde ilk akla gelen bu sistemdir.

İşletmelerde yemek yapımı için uygun yer bulunmaması ve kaliteli üretim için yeterli donanım olmaması, taşımalı yemek servisi hizmetinin tercih edilmesini neden olur. Yapılan yasal düzenlemeler ve sıkı denetimler sebebiyle gıda tüzük ve standartlarına uygun mutfak kurmak ciddi bir maliyet gerektiriyor. Bu sebeple hijyen kurallarına uygun olarak ana mutfağımızda hazırlanan yemeklerin, taşıma yemek servisi ile işletmelere götürülmesi tercih ediliyor.

Çalışan sayısı az olan, mutfak için alan ayıramayan ve işletmesinin yemekhanesinde yoğun yemek kokusu istemeyen işletmeler, taşıma yemek servisini ilk tercihleri olarak seçiyor.

Taşıma yemek servisi hizmetimizde yemeklerimizi koku yapmayan, bakteri gelişimini engelleyen ve ısıyı koruyan termoboxlarla ulaştırıyoruz. Gıda tüzüğüne uygun olarak hazırlanan ve dezenfeksiyonları bölmeleriyle yalıtımı sağlanan araclarımız ile taşıma sağlıyoruz. Yemeklerimiz yemekhaneye ulaştığında ısıtılmasına bile ihtiyaç olmadan sunuma hazır olarak geliyor.

Merkez mutfağımızda hazırlanan yemeklerimiz günlük olarak gıda mühendisi tarafından kontrol ediliyor. Hammadde seçimi, kalori ve besin değerlerinin hesaplanması ile Trakya Yemekçilik, her zaman aynı kalitede hizmet sunuyor.