Yerinde Yemek Üretimi

Yemek üretimi sektöründe merkez mutfak kullanılabileceği gibi “uydu mutfak” tabir edilen yerlerde de üretim yapılabiliyor. Yerinde yemek üretimi, hizmet verilen müşterinin belirlediği yerde yemek üretilmesi ve orada sunulması olarak tanımlanır.

Yerinde yemek üretimi genellikle çalışan sayısı fazla olan ve tesisinde yemek hazırlamaya uygun yeri olan işletmeler tarafından tercih ediliyor. İşletmeler kendi faaliyet amaçları dışındaki ihtiyaçlarını diğer uzman firmalar aracılığıyla karşılıyorlar. Yerinde yemek üretimi hizmeti ile Trakya Yemekçilik, tam bu noktada devreye giriyor. Kaliteli hizmet ve verimli çalışma için etkili olan bu yöntem sayesinde işletmeler sadece kendi alanlarına konsantre oluyor.

Yüksek sayıda çalışanı olan işletmeler için nitelikli öğünler yerine yemek üretimi ile mümkün oluyor. Bu hizmeti alabilmek için işletme yemek üretimine uygun bir alan tahsis etmelidir. Tahsis edilen alan, Türk Gıda Mevzuatı’nda belirtilen şartlara uygun hale getirilmelidir. Güvenli yemek üretmek için hijyen şartları her zaman ön planda tutulmalıdır.

Trakya Yemekçilik, yerinde yemek üretimi hizmetinin her aşamasında, gıda mühendisleri düzenli numuneler alarak gerekli tüm kontrolleri yapmaktadır. Hizmet verilen yerin hijyen kontrolleri ve mutfak bölgesinin dezenfeksiyonu hiçbir detay atlanmadan yapılmaktadır.